Translated by Google Translate language
   
Software development
Met meer van 10 jaar ervaring in de ontwikkeling van industriële software, zijn we in staat om het leveren ...

Automation service
Wij zijn ervaren automatisering en netwerken consultants. We helpen onze klanten archief zij zakelijke doelstellingen ...

Best technology
Van idee tot markt FLK Tech integreert creativiteit, commerciële know-how en technische inzicht om u te helpen ...
Ontvang eNews
Plaats uw e-mail voor de nieuwsbrief ontvangen.

Volg ons op

Klanten & Partners
FLK Tech uw innovatie partner
FLK Tech is een high-end software development bedrijf met de industrie-specifieke expertise op het gebied van industriële automatisering, elektronica apparaten, embedded systemen, lucht-en ruimtevaart toepassingen.

FLK gespecialiseerd in embedded en het apparaat dedicated development tools, SCADA ontwikkeltools en Enterprise Application Integration (ERP <-> SCADA <-> MES).

Het hoofdkantoor is gevestigd in Belluno, FLK hebben een bijzondere wereld ecosysteem. De belangrijkste plannings-centra voor het beheer en de verkoop voor FLK Tech zijn geconcentreerd in Belluno, productie business unit & partner eenheid ontwrichten in Slovenië, Duitsland, India en China.

Onze aanzienlijke software team heeft de ervaring die je nodig hebt om oplossingen te vinden dat zowel de functionaliteit en verbeterde user experience dat een product verheft boven het alledaagse zorgen te leveren.

Het voordeel van ons team bestaat uit:

  • onze ervaring over een groot aantal projecten heeft ons toegestaan om een herbruikbare bibliotheek van software componenten die ons in staat stellen om zich te concentreren op de ontwikkeling van de kwaliteit en tijdige oplossingen voor uw probleem te maken
  • Wij gebruiken iteratieve ontwikkeling om u in controle van het resultaat
  • onze software ontwikkeling processen die betrekking hebben op de volledige Software Development Lifecycles variërend van prototypes tot volledig gereguleerd software, waardoor u vertrouwen in de kwaliteit van onze output
  • multi-geschoolde software engineers die kunnen werken met u om uw technologie te begrijpen

Sommige van onze specifieke vaardigheden omvatten:

  • ruime brede ervaring in een aantal software-domeinen die variëren van instrumentatie, process control, workflows optimalisatie, planning, robotica, embedded real-time, high speed data acquisitie, signaal-en beeldverwerking, database management, emulatie, protocollen en connectiviteit alles onder een dak
  • Grafische User Interfaces inclusief het gebruik van verhaal-boards, snelle prototypes, touch screens, aangepaste look-and-feel en lokalisatie (inclusief Oost-Aziatische talen)
  • embedded firmware voor micro-controllers en DSP's voor real-time controle van de tijd gevoelige processen


Op FLK geloven we dat de industriële ontwikkeling van softwareproducten is verschillend van maatwerk software ontwikkeling en vereist extra vaardigheden en competenties, afgezien van behandeling van het project life-cycle fasen.

  
Klanten van dienst
Ondersteuning
Waar we zijn
Juridische mededeling
Privacy
Sitemap
FLK Tech - P.I. 00964000251
35121 Padova
email: info(at)flktech.com
© 2014 Copyright FLK Tech