Translated by Google Translate language
   
Softwareudvikling
Med mere end 10 års erfaring i udvikling af industriel software, er vi i stand til at levere ...

Automation service
Vi er erfarne automatisering og netværk konsulenter. Vi hjælper vores kunder arkiv de forretningsmæssige mål ...
Bedste teknologi
Fra idé til marked FLK Tech integrerer kreativitet, kommerciel know-how og teknisk indsigt til at hjælpe dig ...
Modtag eNews
Indsæt din e-mail til modtager nyhedsbrevet.

Følg os på

Klienter & Partners
FLK Tech din innovation partner
FLK Tech er en high-end softwareudvikling selskab med branchespecifik ekspertise inden for industriel automation, elektronik udstyr, indlejrede systemer, og aerospace-applikationer.

FLK har specialiseret sig i indlejrede og enheden dedikerede udviklingsværktøjer, SCADA udviklingsværktøjer og Enterprise Application Integration (ERP <-> SCADA <-> MES).

Hovedsæde i Belluno, FLK har en speciel verden økosystem. De vigtigste planlægning centre for ledelse og salg for FLK Tech er koncentreret i Belluno, produktion Forretningsområdet & partner enhed er forrykke i Slovenien, Tyskland, Indien og Kina.

Vores store software team har den erfaring, du har brug for at levere løsninger, der giver både funktionalitet og forbedret brugeroplevelse, der løfter et produkt over den verdslige.

Fordelen ved vores team omfatter:

  • vores erfaring på et stort antal projekter har givet os mulighed for at skabe en genbrugelig bibliotek af softwarekomponenter, der tillader os at fokusere på at udvikle kvaliteten og rettidige løsninger på dit problem
  • vi anvender iterativ udvikling at sætte dig i kontrol over resultatet
  • vores softwareudvikling processer, der dækker hele Softwareudvikling livscyklus lige fra prototyper til fuldt regulerede software, som giver dig tillid til kvaliteten af vores output
  • multi-kvalificerede softwareudviklere, der kan hjælpe dig med at forstå din teknologi

Nogle af vores specifikke færdigheder omfatter:

  • bred bred erfaring inden for en række af software domæner, der spænder fra instrumentering, proceskontrol, arbejdsgange optimering, planlægning, robotteknologi, indlejrede real-time, high speed dataopsamling, signalbehandling og billedbehandling, database management, emulering, protokoller og tilslutningsmuligheder alle under den ene tag
  • grafiske brugergrænseflader, herunder anvendelse af story-boards, hurtige prototyper, touch-skærme, custom look-and-feel og lokalisering (omfatter østasiatiske sprog)
  • embedded firmware til mikro-controllere og DSPs for real-time kontrol af tidsfølsomme processer


Hos FLK mener vi, at industriel software produktudvikling er forskellig fra brugerdefinerede softwareudvikling og kræver ekstra færdigheder og kompetencer ud fra håndtering projekt livscyklusfaser.

  
Kunder service
Support
Hvor vi er
Juridisk meddelelse
Privacy
Site map
FLK Tech - P.I. 00964000251
35121 Padova
email: info(at)flktech.com
© 2014 Copyright FLK Tech